Emoční leadership od Shine Leadership mi pomáhá být lepším člověkem!

30. 8. 2017

Před pár měsíci jsem měl možnost zažít revoluci ve svém životě. To vše díky aplikací programu od Shine Leadership (Emoční Leadership).

Autor článku: Roman Janciga, Project manager, Softec s.r.o.

Před pár měsíci jsem měl možnost zažít revoluci ve svém životě. To vše díky aplikací programu od Shine Leadership (Emoční Leadership).

 

Absolvoval jsem již mnoho kurzů a vzdělávacích programů. Ale tento je extra. Osobně jsem při objednávání doufal, že mi přinese větší jistotu a posune mě jako leadra dál v pracovní oblasti.

 

Jaké je ale moje překvapení, že pochopením emocí a budováním nových návyků zlepšuji najednou kvalitu života jako celek?! Doslova se stávám lepším člověkem.

 

Zejména kvůli osobnosti Emanuela, jeho schopnosti se do nás vcítit a taky jeho neuvěřitelné autentičnosti. Emanuelovi se daří dotknout se toho, co máme uvnitř. Pomáhá nám naladit se na lepší bytost, která je v nás. Jenom tak se pak můžeme naplno projevit.

 

Jeden citát za všechny od Emanuela:
” Nic cennějšího, než vlastní klid, stabilitu a radost svým partnerům či dětem nelze dát“

Další část, která tento program odlišuje od jiných – je sounáležitost lidí v programu. Máme se všichni rádi, sdílíme a učíme se společně.

 

Emanueli, Šárko i všem účastníkům programu moc děkuji! Jste skvělí a přeji vám, aby jste se dotkli srdcí co nejvíce lidí!

 

Roman Odvážný

Autor článku:
Roman Janciga
Project manager, Softec s.r.o.

 

Pište, volejte